Gustare
Crostini cu Gorgonzola si SPECK TIROLEZ
Cocktail de gamberetti
Olive de CERIGNOLA cu alicii marinate
Triangolo di polenta cu crema tartufata
Terine de curcan in aspic
Barcheta d‘andive cu salata alla russe
Panna cotta cu Parmigiano-Regiano si icre de somon de Alaska
Oua de prepelita cu pateu de ficat de gasca
Primul fel
Supa crema de praz cu gamberetti si prosciutto crudo di Parma
Felul doi
Piramida de peste Spada cu capere si masline
Si sparanghel al burro
Felul trei
Buturuga din muschiulet de vitel
Rulada de curcan
Muschiulet de porc in Mantie de piper rosu
Bulete de cartofi
Desert
Tort-gelee cu fructe de padure si menta
OPEN BAR
WHISKEY JOHNNIE WALKER RED LABEL
IRISH WHISKEY BUSHMILLS
DIGESTIV AMARO DE IERBURI
GIN BEEFEATER
VODKA ABSOLUT
CAMPARI BITTER
MARTINI ALB
VINARS BRANCOVEANU
PALINCA BRAN
VIN ALB / ROSU / ROZE ZAIAFET
BERE CIUC / RADLER LAMAIE / CIUC ZERO
APA MINERALA PLATA / CARBOGAZOASA DORNA
COCA COLA, FANTA, SPRITE
SCHWEPPES KINLEY
CAPPY
ESPRESSO MOKA
APEROL SPRITZ
CAMPARI OANGE
GIN TONIC
WHISKEY-COLA
La miezul noptii Prossecco Superiore di Valdobiadene DOCG Extra Dry
Atmosfera va fi incalzita cu muzica live de catre formatia DUO D & M